Kerteminde Indkøbsforening er en forretning for erhvervs-, lyst- og fritidsfiskere. Vi forhandler fiskeriudstyr som garn, ruser og beklædning. Vi er forhandler for Daconet A/S og alle deres varegrupper kan købes af os til samme pris.

Kerteminde Indkøbsforening er eneforhandler af Munkebo trawlskovle der kan leveres fra 10 HK til 500 HK og fra 25 tommer til 80 tommer. Samt forhandler af nordøstfyns største lager af Texaco smøreolie og hydralikolie.

Kerteminde Indkøbsforening er servicestation for Viking redningsflåde og står for eftersyn af flåder, udlejning af redningsflåder. Samt salg af overlevelsesdragter, redningskranse og veste.

Forretningen er beliggende på Søndrehavnekaj 20, for enden af fiskerihavnen.
Åbningstider er lørdag mellem 10 og 12 eller efter aftale.

Hvis man ønsker at bestille varer, eller få personlig rådgivning kan det gøres på følgende telefonnumre: "65 34 25 12", "51 78 57 37".

Venlig Hilsen

Torben Petersen